webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Even iets anders. Word jij een filmster ??

Ik produceer de nieuwe kinderfilm De Club van Lelijke Kinderen, naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. Voor deze film ben ik op zoek naar kinderen die het leuk vinden om een keer in een film te spelen. Omdat bij u op de vereniging ook veel kinderen spelen, vroeg ik me af of u mij misschien wilde helpen door ze te laten weten dat we op zijn naar jong talent.

Casting oproep
De film wordt gemaakt in samenwerking met o.a. de publieke omroep (EO) en gaat over Paul, een jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje.

Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara, het mooiste meisje van de klas, ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met de President. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het President Isimo omver te werpen?

Wie kunnen er in de film spelen?
We zoeken kinderen van 8 jaar en ouder (tot ongeveer 13 jaar) die het leuk vinden om een keer in een film te spelen. Acteerervaring is niet nodig (maar altijd welkom). De hoofdrollen zijn twee jongensrollen en een meisjesrol. Daarnaast zoeken we nog honderden kinderen die bijrollen willen spelen.

Hoe kunnen ze meedoen?
Ze kunnen auditie doen via de website www.declubvanlelijkekinderen.nl. Dit wijst zich helemaal vanzelf, inclusief meer informatie over het project.

Met vriendelijke groet,

Casper Eskes
Producent De Club van Lelijke Kinderen

Tags: jeugd

 

sportfysiotherapie lewenborg sponsor vv noordwolde

unive groningen sponsor vv noordwolde

IsoBakker Isolatie en Brandpreventie sponsor vv noordwolde

vaatstra installatiebedrijf bedum sponsor vv noordwolde

Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2