KO voor oud voorzitter Peter van der Wal

Onze oud voorzitter Peter van der Wal kreeg donderdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Erica van Lente. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

ko vanderwal

Peter van de Wal (Norg, 1956) ontvangt de onderscheiding voor zijn verdiensten voor de gemeenschap van zijn woonplaats, Noordwolde en het buurdorp Zuidwolde. Hij was in de jaren 1997-2004 voorzitter van de sportvereniging ZNS. In 2003 stond hij mede aan de basis van ‘Boeskoolnijs’; een kwartaalblad voor Noord- en Zuidwolde. Hij was 10 jaar lang hoofdredacteur van het magazine. Van 2007 tot 2015 fungeerde hij als voorzitter van de voetbalvereniging VV Noordwolde. In 2017 trad hij toe tot het bestuur van de stichting Plaatselijk Belang Noordwolde.

Peter nog van harte gefeliciteerd !!