webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Drie J’s scoren in Niekerk

VV Noordwolde 1 Niekerk
Nou, dat was dus Niekerk uit!
Afgelopen dinsdag speelde Noordwolde de eerste van de twee wedstrijden tegen Niekerk deze week. Noordwolde was completer dan zaterdag, want Antonie en Patrick Meima waren er nu wel . En Bert was bereid gevonden om als grensrechter op te treden.
En wat voor een wedstrijd zagen we ! De vonken vlogen er vanaf. Op het kunstgrasveld, wat een tapijt leek, leek het wel of deze ondergrond een vliegend tapijt werd. Ik denk dat de trainer van Niekerk eerst Noordwolde wilde laten uitrazen om daarna toe te slaan. De eerste J, Jasper Siepelinga, kon na ruim 20 minuten de 1-0 aantekenen. Volgens supporters de beste man bij het team van Roy Kamps. Even daarvoor leek het er niet op, want na een overtreding was bij hem verzorging nodig. Blijkbaar was het een wonderspons van de verzorger, want bij vlagen was deze middenvelder niet te houden. De 2-0 leek in de lucht te hangen; vlotte combinaties op het middenveld en soms de lange bal hanteren waren de kenmerken van een attractieve wedstrijd. En Noordwolde dan ? Minstens zo gevaarlijk bij vlagen en het doelpunt vlak voor de rust was mede te danken aan de voorkoppende Marco Vos. Wat een koptechniek heeft onze aanvoerder toch ! Hij stelde de goaltjesdief Jesse Hijlkema ( de tweede J ) in staat om de 1-1 van dichtbij binnen te koppen.

 

Zonnige zaterdag zonder zege....

VVNoordwolde
Afgelopen zaterdag speelde Noordwolde onder prima weersomstandigheden de thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887. Op de Esserberg had Noordwolde de promovendus verrast en gezien het spel van de stadjers waren ze niet van plan om nog een keer van Noordwolde te verliezen. Het was die zaterdag een brok onverzettelijkheid, die vaker te zien is bij niet-stadse clubs... Het begin was voor Noordwolde (ook nu weer niet compleet door werk van Antonie ne Patrick Meima ) Gaandeweg kwam Be Quick beter in haar spel en uit misschien de eerste de beste counter liet Gerrit Vos de man van het scorebord de 0-1 “aantekenen”. Ook Noordwolde bleef er voor gaan en was zeker gelijkwaardig. Nog in de eerste helft werd gewisseld en kwam Joram in her veld voor Ruben. Ook de snelle spits merkte dat het vandaag moeilijk zou worden tegen de reeds genoemde onverzettelijkheid. De rust ging in met een 0-1 achterstand.

 

Engelse week levert vier punten op

VV Noordwolde 1
Noordwolde zal er aan moeten wennen om de komende weken regelmatig meer dan een wedstrijd per week te “moeten” spelen. Nu is men op de helft van de competitie en dat is bereikt op 24 maart j.l.


Nadat ONR geen echte problemen opleverde , konden we aan de bak tegen twee fusieclubs. Allereerst dinsdagavond in Appingedam tegen DVC Appingedam. En afgelopen zaterdag tegen de koploper HFC ’15 uit Hoogkerk.
In Appingedam was het vanaf het begin een hoog tempo en vond ik de puntenverdeling wel terecht. De Damsters kwamen op voorsprong door een mooie hoge voorzet van rechts, die bij de tweede paal ongehinderd en tegendraads kon worden ingekopt door Danny Kok. Noordwolde had een snel antwoord, want ongeveer een minuut later werd Jesse de diepte ingestuurd en ook hij wist wel raad met de geboden kans. Een schuiver in de verre hoek betekende de gelijkmaker. Het tempo bleef hoog. In de tweede helft kwamen we op voorsprong door Dannick. Na een solo van Laurens over het halve veld leek hij te stranden rondom de 16 . De bal bleef “hangen” en daar profiteerde Dannick van. Hij haalde uit en de bal was te hard voor de Damster goalie. Dat was in de 53ste minuut. Zou het lukken om deze voorsprong te behouden?! Dat lukte tot de 71ste minuut. Na een soloactie op links van de Doan ( Ibraimi ) van DVC kon hij de 2-2 op het scorebord laten verschijnen. Daarna had Noordwolde misschien en strafschop kunnen krijgen, maar had DVC de pech, dat keeper Benjamin een heel knappe redding verrichte door een verre boogbal over te tikken. De temperatuur was koud, maar het was een hartverwarmende wedstrijd. O ja, de eindstand was 2-2.

 

Bliksemstart Noordwolde teveel voor ONR

VVNoordwolde Smart Logo.ORG
Zaterdag 17 maart 2018: ONR 1 - Noordwolde 1

Zaterdag 17 maart . Noordwolde speelde uit tegen ONR.
Op de site van ONR zou de herkeuring aan het eind van de morgen plaatsvinden, want het had ’s nachts gevroren.
De ochtendwedstrijden waren al afgelast. Het zou toch niet zo zijn, dat Noordwolde nog verder achterop komt met de wedstrijden.
Gelukkig kon de wedstrijd doorgaan. Op een volgens mij goed bespeelbaar veld kon Noordwode proberen om de goede overwinning tegen TKB te herhalen tegen ONR. Een paar jaar geleden nog een sterke en ook betere tegenstander. Dit seizoen vlot het nog niet echt en dan hoor je na de pauze: “Hoe staat Boerakker ervoor vandaag ?” Want ONR staat op de 13de plaats. Boerakker stond toen achter met 0-2 tegen Niekerk.

 
Meer artikelen...

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
VVN 1 - Teaminfo

Leider(s):


Trainer:

  • Bennie de Jong
    06-23550657

Assistent-trainer:

  • Jorrit Borgman
    06-21193225

Trainingstijden:

Leden:

Benjamin van Aurich
Piet Kersten
Jorrit Dijkstra
Ewoud Boersema
Patrick Meima
Dannick Meima
Laurens Groeneveld
Bart Hollink
Antonie Buist
Jesse Hijlkema
Silvan Havinga
Ruben Rutgers
Peter Laning
Joram Wijnstra
Michael Mulder

Zie trainingsschema


Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2