webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Het eerste nog niet uitgespeeld !

VV Noordwolde 1
Noordwolde 1 klaar met de competitie, maar..nog niet met het seizoen.. NACOMPETITIE !!

Onder zomerse omstandigheden voetbalde Noordwolde zaterdag de laatste competitiewedstrijd tegen Aduard 2000. Als alles volgens plan verliep, kon Noordwolde nog plaatsvervangend periodekampioen worden. Voor Aduard stond niets meer op het spel en kon vrijuit worden gespeeld. Wat ik begreep waren een paar toppers naar de Toppers ( geweest ) en Noordwolde was ook niet compleet. Het werd toch wederom een spannende wedstrijd, waarin beide jonge teams volledig voor de overwinning gingen. Het meeste gevaar kwam in de eerste helft van de gasten en het ook die dag bleek dat de rol van de keepers heel belangrijk was. Benjamin met zijn reddingen in de eerste helft en de keeper van Aduard vooral in de tweede helft. De goed leidende scheidrechter Melvin Schuurman moest wel twee keer een kaart trekken ; Joram werd omarmd door een gretige verdediger en Rene de Vries maakte een duidelijke overtreding. Bij zijn tweede overtreding was de scheids coulant. Bennie vond het toch wel nodig om Rene in de pauze te wisselen voor Ruben. De ruststand was trouwens 0-0 .

 

Wat gebeurde er de laatste weken rondom ons eerste ?

VVNoordwolde Smart Logo.ORG
Ons eerste team zorgt ook dit seizoen wederom voor spanning en sensatie op de Groninger velden...
Na de nederlaag tegen Be Quick werd er ingehaald thuis tegen Onstwedder Boys; dat gebeurde met een zevenklapper, namelijk 7-1.
4 dagen later was de return en daar namen de Oostgroningers gedeeltelijk sportieve revanche. Noordwolde speelde met 1-1 gelijk en zag Jorrrit met rood van het veld worden gestuurd.
De dinsdag daarop weer een doordeweekse inhaalwedstrijd, uit tegen Mamio. Daar zou Mamio wel 15 kansen hebben gehad en Noordwolde 4. Des te opmerkelijker is het, dat de drie punten met de ene Bennie mee naar Noordwolde gingen en de andere Bennie , van Mamio, zijn team met 2-3 zag verliezen. Thuis, het was de eerste competitiewedstrijd, werd Noordwolde behoorlijk zoek gespeeld door de stadjers. Ik las de uitslag van 24 april op voetbalnoord en dacht : “Hou ken dat nou ?”

 

Drie J’s scoren in Niekerk

VV Noordwolde 1 Niekerk
Nou, dat was dus Niekerk uit!
Afgelopen dinsdag speelde Noordwolde de eerste van de twee wedstrijden tegen Niekerk deze week. Noordwolde was completer dan zaterdag, want Antonie en Patrick Meima waren er nu wel . En Bert was bereid gevonden om als grensrechter op te treden.
En wat voor een wedstrijd zagen we ! De vonken vlogen er vanaf. Op het kunstgrasveld, wat een tapijt leek, leek het wel of deze ondergrond een vliegend tapijt werd. Ik denk dat de trainer van Niekerk eerst Noordwolde wilde laten uitrazen om daarna toe te slaan. De eerste J, Jasper Siepelinga, kon na ruim 20 minuten de 1-0 aantekenen. Volgens supporters de beste man bij het team van Roy Kamps. Even daarvoor leek het er niet op, want na een overtreding was bij hem verzorging nodig. Blijkbaar was het een wonderspons van de verzorger, want bij vlagen was deze middenvelder niet te houden. De 2-0 leek in de lucht te hangen; vlotte combinaties op het middenveld en soms de lange bal hanteren waren de kenmerken van een attractieve wedstrijd. En Noordwolde dan ? Minstens zo gevaarlijk bij vlagen en het doelpunt vlak voor de rust was mede te danken aan de voorkoppende Marco Vos. Wat een koptechniek heeft onze aanvoerder toch ! Hij stelde de goaltjesdief Jesse Hijlkema ( de tweede J ) in staat om de 1-1 van dichtbij binnen te koppen.

 

Zonnige zaterdag zonder zege....

VVNoordwolde
Afgelopen zaterdag speelde Noordwolde onder prima weersomstandigheden de thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887. Op de Esserberg had Noordwolde de promovendus verrast en gezien het spel van de stadjers waren ze niet van plan om nog een keer van Noordwolde te verliezen. Het was die zaterdag een brok onverzettelijkheid, die vaker te zien is bij niet-stadse clubs... Het begin was voor Noordwolde (ook nu weer niet compleet door werk van Antonie ne Patrick Meima ) Gaandeweg kwam Be Quick beter in haar spel en uit misschien de eerste de beste counter liet Gerrit Vos de man van het scorebord de 0-1 “aantekenen”. Ook Noordwolde bleef er voor gaan en was zeker gelijkwaardig. Nog in de eerste helft werd gewisseld en kwam Joram in her veld voor Ruben. Ook de snelle spits merkte dat het vandaag moeilijk zou worden tegen de reeds genoemde onverzettelijkheid. De rust ging in met een 0-1 achterstand.

 
Meer artikelen...

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
VVN 1 - Teaminfo

Leider(s):


Trainer:

  • Bennie de Jong
    06-23550657

Assistent-trainer:

  • Jorrit Borgman
    06-21193225

Trainingstijden:

Leden:

Benjamin van Aurich
Piet Kersten
Jorrit Dijkstra
Ewoud Boersema
Patrick Meima
Dannick Meima
Laurens Groeneveld
Bart Hollink
Antonie Buist
Jesse Hijlkema
Silvan Havinga
Ruben Rutgers
Peter Laning
Joram Wijnstra
Michael Mulder

Zie trainingsschema


Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2